عملیات بتن‌ریزی فونداسیون، ستون‌ها و سقف یادمان شهداء گمنام دانشگاه

به گزارش روابط عمومی دانشگاه صنعتی بیرجند، معاون اداری مالی دانشگاه ضمن بیان این خبر اظهار داشتند: با همت دفتر فنی دانشگاه، عملیات بتن‌ریزی فونداسیون، ستون‌ها و سقف المان شهداء گمنام دانشگاه به پایان رسید.

دکتر رضاپور افزودند: بنای یادمان شهدای گمنام دانشگاه در مجاورت مسجد امام رضا (ع) به مساحت ۳۶ متر مربع و هزینه بالغ بر دو میلیارد ریال با مشارکت مالی بنیاد حفظ آثار و نشر ارزش‌های دفاع مقدس استان در حال تکمیل است که همزمان با سالگرد تدفین پیکر این دو شهید گرانقدر به بهره‌برداری خواهد رسید.

ایشان در ادامه اظهار داشتند: همچنین عملیات احداث ساختمان وضو‌خانه و سرویس‌های بهداشتی مسجد امام رضا (ع) نیز با مساحت ۹۰ متر مربع درمجاورت مسجد امام رضا (ع) با هزینه‌ای بالغ بر چهار و نیم میلیارد ریال آغاز شده که فنداسیون، اسکلت و سقف پروژه به پایان رسیده و در حال حاضر عملیات اجرایی دیوار چینی در حال انجام است.