خرید دیگ آب‌ گرم با هدف بهسازی تاسیسات دانشگاه

به منظور بهسازی تاسیسات دانشگاه، یک عدد دیگ آب گرم از محل اعتبارات تامین تجهیزات خریداری و جهت نصب تحویل تاسیسات دانشگاه شد.

به گزارش روابط عمومی دانشگاه صنعتی بیرجند، معاونت اداری و مالی دانشگاه ضمن بیان این خبر اظهار داشتند: با توجه به مشکلاتی که در سال‌های گذشته به دلیل فرسودگی بخشی از تاسیسات گرمایشی دانشگاه وجود داشته و با هدف اصلاح و افزایش راندمان، بهسازی و بروزرسانی این سیستم در دستور کار این معاونت قرار گرفته است.

دکتر رضا‌پور افزودند: به همین منظور یک عدد دیگ آب گرم سه پاس با ظرفیت ۸۰۰۰۰۰ کیلو کالری از شرکت پاک‌من که از معتبرترین شرکت‌های داخلی تولید کننده دیگ است در هفته‌های گذشته خریداری شد که روز گذشته این دیگ تحویل تاسیسات دانشگاه گردید و سلامت تجهیزات توسط همکاران محترم تاسیسات دانشگاه تایید شد.

ایشان در ادامه تصریح کردند: در حال حاضر کار تامین آب گرم ساختمان شماره یک دانشگاه، سلف‌سرویس و بخش اداری مسجد امام‌رضا (ع) با دو دیگ با ظرفیت مشابه و یک دیگ یدک تامین می‌شود.

معاونت اداری و مالی دانشگاه همچنین افزودند: اعتبار خرید دیگ آب گرم در حدود دو میلیارد و پانصد میلیون ریال است که از محل اعتبارات تامین تجهیزات دانشگاه هزینه شده است.

در انتها دکتر رضاپور از زحمات همکاران محترم تاسیسات و همچنین پیگیری‌های آقای خضری، سرپرست پرتلاش اداره پشتیبانی و خدمات عمومی دانشگاه جهت خرید دیگ قدردانی کردند.