تقدیر سازمان مدیریت و برنامه‌ریزی استان از مدیریت برنامه، بودجه و تحول اداری دانشگاه

به گزارش روابط عمومی دانشگاه صنعتی بیرجند، سازمان مدیریت و برنامه‌ریزی استان از زحمات و درایت خانم هادوی، سرپرست حوزه مدیریت برنامه، بودجه و تحول اداری دانشگاه و خانم محمودزاده، کارشناس این حوزه به جهت نهایت همکاری و دقت اطلاعات ارسالی به این سازمان تقدیر کرد.

در بخشی از متن این تقدیرنامه آمده است:

"آمار و داده‌های آمار نقش مهمی در تولید دانش، حکمرانی مطلوب و ایجاد آسایش و آرامش برای عموم شهروندان در جامعه دارد. این مهم در جامعه اسلامی و با اهداف متعالی انقلابی، در سالی که از سوی رهبر انقلاب اسلامی به نام سال جهش تولید نامگذاری شده است، مهمتر و هرگونه تلاشی در راستای رسیدن به اهداف متعالی آن، مقدس‌تر و ارزشمندتر است."

خاطر نشان می‌گردد این تقدیرنامه به امضاء آقای پورعیسی، رئیس سازمان مدیریت و برنامه‌ریزی خراسان جنوبی رسیده است.

روابط عمومی دانشگاه ضمن عرض تبریک به همکاران عزیزمان، برای ایشان و دیگر همکاران محترم دانشگاه آرزوی پیشرفت روزافزون و موفقیت‌های بیشتر در ارائه خدمت به جامعه دانشگاهی دارد.